INFÀNCIA I JOVENTUT

La Formació en infància i joventut a tots els àmbits. Foto de Luis Montero

Educació Formal

  • CEIPS i IES, que utilitzen la formació de circ com a eina educativa, incloent l’aprenentatge de diferents tècniques de circ dins del horari lectiu, o be participant en projectes pensats per introduir als escolars en la pràctica de les Arts del Circ.

Educació No Formal

  • Tallers de circ: Tallers que es fan amb nens i joves de forma eventual, la seva duració va des d’ un dia fins a un trimestre i el seu objectiu es la descoberta i la difusió de les tècniques circenses.
  • Circmotriu: Cursos per a nens de menys de 6 anys pensats per apropar els infants a la pràctica de circ, desenvolupant les habilitats motrius i la creativitat, sempre des de una vesant lúdica.
  • Escola Infantil: Ensenyament continuat durant el curs escolar de diferents tècniques de circ, amb  la finalitat de desenvolupar las habilitats motrius a l’hora que es fomenten valors com l’autoconfiança, la responsabilitat, la constància o el treball en equip. Son projectes de crear persones, no pas de crear artistes. Per a nens de 6 a 13 anys.
  • Escola Juvenil: Ensenyament continuat, durant el curs escolar, de les diferents tècniques circenses, integrant un hàbit de treball autònom, i un esquema de treball físic per fomentar la creativitat, l’expressió, la comunicació i la creació, buscant l’ interrelació de les diferents tècniques. Per a joves de 14 a 17 anys.
  • Circ Familiar: Tallers que es fan amb pares i nens, per apropar les tècniques de circ a grans i petits, dins d’un clima de complicitat.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: