ADULTS

Formació circ adults en lleure o professionalitzadora

CIRC I PROFESSIÓ

  • Escoles preparatòries/Professionals: Per aquells que volen fer formació i conèixer les diferents tècniques de circ, amb l’opció de continuar la seva formació en el camp de l’escola professional. Compren una sòlida preparació física i una formació tècnica i artística de les disciplines del circ  i l’escena.
  • Formació contínua i reciclatge: Cursos destinats a professionals o a aquells que tenen un elevat coneixement en tècniques de circ i que volen millorar la seva qualitat amb finalitats artístiques, o be, pedagògiques
  • Formació de formadors: Cursos dirigits a  persones que treballen o volen treballar com a docents, amb la finalitat d’ obtenir eines pedagògiques i metodologies que facilitin la seva tasca formativa, i a l’hora, poder intercanviar coneixements de tècniques i dinàmiques, per l’organització i la gestió de la pràctica educativa en les arts del circ..

 CIRC I LLEURE

  • Formació d’adults: Formació d’adults ( a partir dels 18 anys) interessats a formar-se en determinades tècniques, amb finalitats diferents.
  • Circ Familiar: Tallers que es fan amb pares i nens, amb la finalitat d’apropar les tècniques de circ a grans i petits, dins d’un clima de complicitat.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: